W naszym zespole dominują kobiety, w 99% są to mamy, które gotują to czym same karmią swoje pociechy :)

 

Poznajcie inne nasze atuty:

 

* gotowanie to nasza pasja

* wszystkie osoby przygotowujące posiłki są po szkoleniach

* nie mamy praktykantów ani pracowników z interwencji co zwiększa bezpieczeństwo w żywieniu zbiorowym

* spełniamy wszelkie wymagania GMP/GHP/HACCP – opieka naszych audytorów zapewnia wysoki standard ( tym samym eliminujemy ryzyko gryzoniowo owadzie oraz dywersję chemiczną)

* cyklicznie sami zlecamy badania wody w Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej

* inewstujemy w park maszynowy i nowoczesny sprzęt

* uczestniczymy w targach gastronomicznych

* od lat mamy stałych dostawców

* gotujemy na warzywach analogowych ( nie mrożonki, susz) dostawy od rolnika z Małopolski

* wybieramy ryby tylko zimnowodne morskie, nie podajemy pang, tilapi i paluszków rybnych

* Pełne wsparcie dietetyka. Dietetyk ( wykładowca akademicki) opracowuje jadłospisy sezonowe, oraz jadłospisy dla dzieci z alergiami

* dzieli Nas niewielka odległość

* wsparcie placówki podczas inmprez wewnętrznych, wpożyczenie termosów itp.

* uczestnictwo w programach edukacyjnych

* nie podajemy dzieciom jedzenia w styropianie ze względu na trujący styren

* sprawdzamy pochodzenie produktów, z których gotujemy – np. Nie kupujemy chińskiego ryżu ze względu na ryzyuko obecności w nim melaminy

* nie uzywamy glutaminianu sodu, który wpływa na obniżenie odporności u dzieci i jest powodem nadpobudliwości ruchowej, silnie uzależnia..

* mamy lokal po generalnym remoncie

* kuchnia w aseptycznej stali nierdzewnej

* kładziemy nacisk na gotowanie metodą konwekcji- para wodna i pieczenie razem

* mamy stałych odbiorców od lat głównie dzięki marketingowi szeptanemu.......... z 60 m zamieniliśmy lokal na 200m

 

Wyróżnia Nas j a k o ś ć :)

Telefon

533 814 730 - Manager - Justyna Pukowiec-Filary

536 956 108 - Właściciel -  Maja Geringer-Kopczowska

Email

biuro.awarto@gmail.com

Adres

Robotnicza 4, 44-100 Gliwice