W naszym zespole dominują kobiety, w 99% są to mamy, które gotują to czym same karmią swoje pociechy :)
Poznajcie inne nasze atuty:
* gotowanie to nasza pasja
* wszystkie osoby przygotowujące posiłki są po szkoleniach
* nie mamy praktykantów ani pracowników z interwencji co zwiększa bezpieczeństwo w żywieniu zbiorowym
* spełniamy wszelkie wymagania GMP/GHP/HACCP – opieka naszych audytorów zapewnia wysoki standard ( tym samym eliminujemy ryzyko gryzoniowo owadzie oraz dywersję chemiczną)
* cyklicznie sami zlecamy badania wody w Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej
* inewstujemy w park maszynowy i nowoczesny sprzęt
* uczestniczymy w targach gastronomicznych
* od lat mamy stałych dostawców
* wybieramy ryby tylko zimnowodne morskie, nie podajemy pang, tilapi i paluszków rybnych
* Pełne wsparcie dietetyka. Dietetyk ( wykładowca akademicki) opracowuje jadłospisy sezonowe, oraz jadłospisy dla dzieci z alergiami
* dzieli Nas niewielka odległość
* wsparcie placówki podczas inmprez wewnętrznych, wpożyczenie termosów itp.
* uczestnictwo w programach edukacyjnych
* nie podajemy dzieciom jedzenia w styropianie ze względu na trujący styren
* sprawdzamy pochodzenie produktów, z których gotujemy – np. Nie kupujemy chińskiego ryżu ze względu na ryzyuko obecności w nim melaminy
* nie uzywamy glutaminianu sodu, który wpływa na obniżenie odporności u dzieci i jest powodem nadpobudliwości ruchowej, silnie uzależnia..
* mamy lokal po generalnym remoncie
* kuchnia w aseptycznej stali nierdzewnej
* kładziemy nacisk na gotowanie metodą konwekcji- para wodna i pieczenie razem
* mamy stałych odbiorców od lat głównie dzięki marketingowi szeptanemu.......... z 60 m zamieniliśmy lokal na 200m
Wyróżnia Nas j a k o ś ć :)
Telefon |
533 814 730 - Manager - Anna Mieczkowska 536 956 108 - Właściciel - Maja Geringer-Kopczowska |
|
biuro.awarto@gmail.com |
Adres |
Robotnicza 4, 44-100 Gliwice |